▫️間唔中想食下辣野過下癮🌶️ 今次黎到銅鑼灣百樂中心一間烤魚店,食完烤魚仲可以加湯打邊爐!仲有多款串燒、前菜好多選擇🤩▫️一向覺得魚配酸辣最match,所以就揀左酸菜烤魚🐟 揀左清江魚因為魚肉滑啲,無乜細骨唔洗怕食得唔自在🤣 湯底夠酸夠辣好惹味!仲跟左好多配料,原本一開頭想嗌蓮藕片,店員都好貼心話本身會跟埋,可以唔夠先再加👍🏻▫️仲有新推出啫啫系列,有粉腸、墨魚滑等,但2個人食怕太飽就無加🤪 前菜藤椒魚皮好爽脆,嗰種麻味真係好香!▫️仲有一系列串燒,茄子當然唔少得😎 超大條又勁多蒜😋 屋企人唔食牛就叫左羊肉,一啲都唔羶,仲要好juicy有驚喜!翠玉瓜都好多汁超正😋▫️全日啤酒買一送一,但當晚唔太想飲酒就叫左椰青、菠蘿青檸梳打唔會好甜,仲超多菠蘿肉!後尾再加左杯檸檬香茅薏米水,清甜解渴仲超多薏米!▫️最後值得一提係呢間餐廳服務態度真係超好👍🏻 店員們都非常有禮貌,仲好細心向每位客人介紹餐牌,而且好主動加湯,仲會有手遮一遮怕彈,認真細心!😆✨價錢參考酸菜金湯酸菜烤魚 $298豆腐 $20娃娃菜 $20四川寬粉 $20藤椒魚皮 $38陀地燒茄子 $32新疆羊肉串 $20泰式豬頸肉 $14椒鹽翠玉瓜 $1

✨價錢參考
酸菜金湯酸菜烤魚 $298