2023-11-23 322 瀏覽
一行人五人唸著慶祝生日,book左檯。❌服務:夠鐘個陣時未有檯,叫我地坐住格黎細檯等,張檯超細,無位擺,所以我地只叫住個小食食住先。後來終於等到張檯,我地叫左套餐,經理應承我地小食的價錢係計落套餐度,按「追加」而不是「單點」對價錢。 埋單時,當然係無。左。件。事。啦,照收「單點」價,收多$60。好彩check一check。book檯個陣講左係慶祝生日,所以會係甜品上面點蠟燭&寫壽星個名。結果當然係無。左。件。事。啦❌食物質素:一個海鮮pizza餡料超級少,幾隻蝦,一粒蜆,幾粒八爪魚,咁少料,八片pizza,三四片係完全無餡料🫣🫣。pizza偏鹹其他食物普通走的時候,經理問我地用餐體驗,我地如實反映。最搞笑係,距送左三套護膚品sample比我地五個人分,係有d老尷😅
一行人五人唸著慶祝生日,book左檯。

❌服務:

❌食物質素: