簡 潔 風 型 格 𝚌𝚊𝚏𝚎 ☕️ 朝啡 晚酒 ☾☀︎︎ 𝙱𝙰𝙶𝙴𝙻 • 咖啡 • 甜品 好喜歡長𝚋𝚊𝚛枱嘅設計!加埋勁高嘅樓底空間感很充足 好悠閑的感覺💆🏻‍♀️雖然設計主要都係木色 但配上橙色嘅高櫈 同金色嘅裝飾 加添左格調💖.𝐹𝑜𝑙𝑙𝑜𝑤 ℎ𝑘.𝑓𝑜𝑜𝑑𝑚𝑎𝑝 𝑓𝑜𝑟 𝑚𝑜𝑟𝑒 𝑓𝑜𝑜𝑑 🍽.𝙱𝚕𝚞𝚎𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 $𝟺𝟶𝙱𝚕𝚊𝚌𝚔 𝚂𝚎𝚜𝚊𝚖𝚎 𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 $𝟺𝟶佢地嘅𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕都係走脆身嘅路線🥯真係食落𝚜𝚘𝚔𝚜𝚘𝚔聲果種🤣又有小小𝚌𝚑𝚎𝚠𝚢咁!我自己係幾中意個口感~𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎入面好有咬口!食落有啲果仁同花生之類的東西☺️幾特別嘅配搭🤤不過𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕本身嘅味道就唔算太出~𝙱𝚊𝚜𝚚𝚞𝚎 𝙱𝚞𝚛𝚗𝚝 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎𝚌𝚊𝚔𝚎 $𝟻𝟶芝士味充足 入口夠滑身 質感也不會太實淨或者過腍🧀味道很不錯!𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎漸層的𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎打卡一流 入口濃滑!𝙲𝚑𝚊𝚒 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎 $𝟻𝟶帶淡淡嘅肉桂香 配埋奶香 飲落好香好滑☕️
簡 潔 風 型 格 𝚌𝚊𝚏𝚎 ☕️ 朝啡 晚酒 ☾
☀︎︎ 𝙱𝙰𝙶𝙴𝙻 • 咖啡 • 甜品

好喜歡長𝚋𝚊𝚛枱嘅設計!加埋勁高嘅樓底
空間感很充足 好悠閑的感覺💆🏻‍♀️

Blueberry  bagel  with  cream  cheese

佢地嘅𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕都係走脆身嘅路線🥯
真係食落𝚜𝚘𝚔𝚜𝚘𝚔聲果種🤣
又有小小𝚌𝚑𝚎𝚠𝚢咁!
我自己係幾中意個口感~
幾特別嘅配搭🤤
不過𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕本身嘅味道就唔算太出~

𝙱𝚊𝚜𝚚𝚞𝚎 𝙱𝚞𝚛𝚗𝚝 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎𝚌𝚊𝚔𝚎 $𝟻𝟶
芝士味充足 入口夠滑身
質感也不會太實淨或者過腍🧀
味道很不錯!
Basque  burnt  cheesecake

𝙸𝚌𝚎𝚍 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎
漸層的𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎打卡一流 入口濃滑!
Iced  latte

𝙲𝚑𝚊𝚒 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎 $𝟻𝟶