餐廳: 天龍軒
資訊:

期待左好耐 終於試到我地兩個人食 去到安排到窗口位😍😍😍見到個景都覺得今餐食貴啲都無所謂 頭盤-鳳尾蝦配南瓜 幾特別,出面食唔到主菜-蝦多士,黑豚肉叉燒多士好脆,叉燒係好林好容易咬 可能本人重口味覺得叉燒唔夠入味鮑粒荷葉飯,東坡肉荷葉飯幾清香既不過唔算好特別東坡肉真心推介 唔好食肉既我都覺得超好食,肉同脂肪唔會分開一層層 有入口即溶既感覺好多人話焦糖蛋撻好食 我真係寧願食葡撻 可能我本身唔中意酥皮啦最後送既甜品最後埋單~$600一個人 呢個環境我覺得抵食過buffet不過茶錢好貴 $60一位
期待左好耐 終於試到
我地兩個人食 去到安排到窗口位😍😍😍
見到個景都覺得今餐食貴啲都無所謂

頭盤-鳳尾蝦配南瓜 幾特別,出面食唔到
頭盤 炸鳳尾蝦配南瓜

主菜-蝦多士,黑豚肉叉燒
蝦多士
黑豚肉叉燒