2011-03-11 5 瀏覽
已經想食呢間麵包店好耐嫁啦~ 之前黎過,點知撞啱佢尖沙咀店開張,所以中環店休息,所以食唔到。今次終於可以品嚐吓丹麥麵包既美味啦~今次因爲我地有5個人,而間店舖較細,所以要等咗一陣間先有位入去。我地就order咗一個楓蜜鹽麵包 x 2,吉列豬扒三文治,蜜糖雪糕麵包,炒蛋麵包。楓蜜鹽麵包 - 呢個本身覺得特別所以試既啫,就係可能因爲無乜期望,令到我地有好大既驚喜~因爲味道出奇地夾~所以大家即刻覺得唔夠,要order多一份黎食先夠~吉列豬扒三文治 - 最想食既就係呢個啦,雖然無預期咁高水準,但係都係唔錯既,豬扒又厚又脆~蜜糖雪糕麵包 - 雪糕伴住d脆脆既麵包黎食,真係唔錯!炒蛋麵包 - 無特別,呢個係較失望既一樣呀~蛋唔係話有蛋汁既炒蛋,當堂失色曬,所以唯一食剩既都係呢樣~順便一提~呢到係有最低消費既,就係每人要叫一樣野先得嫁!但就唔限價錢~即係就算share,都要叫夠5樣野食先得~

今次終於可以品嚐吓丹麥麵包既美味啦~

蜜糖雪糕麵包 - 雪糕伴住d脆脆既麵包黎食,真係唔錯!

失望
  • 丹麥麵包