2018-12-07 280 瀏覽
下午茶時段,專誠去試依間既雞蛋仔。首先吸引我既係佢餐牌,有唔同口味既雞蛋仔,有14隻口味揀。另外仲有5隻口味既格仔餅,同soufflé pancake。更加有賣特色飲品。今次我試左紫菜肉鬆雞蛋仔 $25同朱古力soufflé pancake $30.講下個雞蛋仔先,即叫即整,每粒都有少少肉鬆,塊紫菜就痴係出面。食落質感比較淋,無脆卜卜既邊位,依樣比較失望。食哂成舊係飽肚既,但有啲口乾。再講下個soufflé pancake, 一份有兩件,即叫即整,要等20分鐘先有。上面印有公司logo。一拎到就聞到少少朱古力味,但食落係唔覺有朱古力味,而且甜味都唔夠。舊pancake好快漏氣,扁哂外型就唔討好。最後,對依間雞蛋仔期望過高,或者其他味道會好啲。

最後,對依間雞蛋仔期望過高,或者其他味道會好啲。
外賣自取