2019-06-18 114 瀏覽
今日大家一齊喺沙田開會,放中午十二點幾,跟住我哋就去排隊飲喜茶,好開心可以游說到啲朋友陪我一齊飲! 當中有啲朋友好養生㗎! 但係原來佢哋都好鍾意飲喜茶! 佢哋鍾意佢嘅奶蓋夠滑夠香! 佢哋仲教我點樣用WeChatpay,下次唔使排隊買! 因為時間好早,眼見店內冇乜人排隊,派兩個就到我地啦,排隊買完野之後仲要等10杯左右就到我哋有得拎喇!真係比平時慳唔少時間! 曾經我哋親眼目睹過一個笑話,有個女人比完錢之後就立即去拎喜茶,佢唔知道仲要等號碼,好明顯係沒有經驗,場內嘅職員都喺度笑! 今次我要咗季節限定芝芝桃桃,因為係季節特定,所以唔係全年每個日子都有! 我鍾意佢桃肉夠多,我叫咗半糖,唔係好甜,啱啱好! 仲要飲到佢嘅茶香味,再加上香濃嘅芝士奶蓋,真係好滿足! 成杯野粉紅色好靚! 唔似啲假桃味,推薦比所有鍾意peach 嘅朋友

唔似啲假桃味,推薦比所有鍾意peach 嘅朋友