2024-08-01
同朋友去左貓之茶房,同之前去嘅貓cafe唔同,呢到場地夠大,有唔同類型嘅櫈提供,坐地下嘅小茶几,大圓枱,椅背座位,坐得夠chill又有空間感場內有為數十幾隻貓 ,芯芯、奶黃、波士、奶昔,隻隻都有唔同名,又有唔同性格,但都好親人,我地又時摸住佢地傾計,同佢地selfie都無咩反抗我覺得呢到都好適合大朋友同小朋友:🧡見佢地會講解畀小朋友聽睇貓要注意嘅事項,同埋留意貓貓嘅脾性,有啲貓咪頸上有提示,例如"戒食零食","我要減肥",畀小朋友學下同動物嘅唔同相處🧡入場每位俾一個膠袋包住自己個袋,以防貓咪整污漕袋,服務細心🧡有即棄紙拖鞋提供,包括小朋友嘅紙拖鞋🧡有大大小小卡game提供,亦有漫畫同免費充電器🧡入場費有包括飲品同輕食,例如蛋糕同三文治(用自動販賣機),曲奇,花包都有整體環境好簡約,簡單同貓貓互動下都覺得好治癒同放鬆,一個好舒服嘅空間食物評論: 三文治鬆軟,芝士同雞蛋餡料多。芝士蛋糕creamy又香,都幾大件,食落又唔會太甜,好食!咖啡同綠茶都好濃香。
我覺得呢到都好適合大朋友同小朋友:
🧡有即棄紙拖鞋提供,包括小朋友嘅紙拖鞋
🧡有大大小小卡game提供,亦有漫畫同免費充電器
食物評論: 三文治鬆軟,芝士同雞蛋餡料多。
芝士蛋糕creamy又香,都幾大件,食落又唔會太甜,好食!
咖啡同綠茶都好濃香。