2024-01-22 245 瀏覽
見優惠訂購平台有快閃優惠,買一送一,兩個人698就book左星期日晚試。1. Omakese普通話mk師傅x2早左少少差唔多八點到見到舖入面得一對大陸情侶,一開始以為未夠鐘其他客人未到,點知食到最後都只係得我地四個水魚。一入舖頭,見到兩個mk’師傅’,仲講唔正既廣東話,聽聽下講埋普通話。2. 好難食前菜+刺身前菜係唔知乜凍冰冰嘅魚卵,腥到。食左一啖放埋一邊,店員阿姐仲問係咪唔岩食x1。我直接話好腥食唔到。刺身6品,酸既生蠔、黑色燶左既白子、池魚(全餐唯一一樣覺得稍微好食既野)、油甘魚又係腥。究竟啲魚係放左幾耐,點解可以腥到咁。。。鮟鱇魚乾(應該算正常,只係唔岩口味),個店員阿姐仲問係咪唔岩食x2。仲有縮到差啲見唔到嘅八爪魚。3. 侍應阿姐無影手係伸手收碟終於食完刺身,到揚物,菜天婦羅,苦到仲同我講叫我點隔離啲菠菜汁食。。。炸鮑魚可以完全無味,完全唔知食左乜。期間無論係刺身定係揚物,侍應阿姐不停喺我哋兩個中間伸手入黎收碟,趕收工呢,我地就不停讓佢俾佢收。4. 蔥油味池魚食過未壽司先係主角。魷魚上面放啲紫菜,呢個組合真係見都未見過,一山還有一山高,下一味係蔥油味嘅池魚,佢真係咁介紹,呢個時

1. Omakese普通話mk師傅x2

2. 好難食前菜+刺身

3. 侍應阿姐無影手係伸手收碟

4. 蔥油味池魚食過未
壽司先係主角。魷魚上面放啲紫菜,呢個組合真係見都未見過,一山還有一山高,下一味係蔥油味嘅池魚,佢真係咁介紹,呢個時候已經呆左咁望住個師傅,佢仲覺得冇問題咁。食蔥油味唔洗黎食omakase啦,我去街市咩。最好笑既係,跟住佢俾左舊燒吞拿魚面珠墩,真係黑晒面,400蚊連一件正常既魚腩都食唔到??面珠墩??認真??見到件海膽以為有希望少少,又係腥到gg,仲好意思介紹話係北海道海膽,你食黎睇下。仲有一舊係柚子味嘅魚,完全冇介紹係咩魚,就係有柚子味,完。呢個最好,因為淨係食到柚子味,勁。

食到呢個位已經忍唔住望下餐牌仲有幾多樣嘢未黎,準備走。連麵豉湯都可以咁難飲,真係唔知點樣可以做到。隔離個對大陸情侶可唔可以即刻上埋甜品,見到佢哋個樣都黑晒面,嗱嗱臨食完嗱嗱臨走,多1秒都係浪費人生,即刻問佢可唔可以上甜品,我錯,應該連甜品都唔食,直接走。補充番,由一開始食到食完全程兩個師傅都不停同個疑似係經理既人傾計,傾到講晒粗口,唔知以為我去左地盤食飯。

收正價服務費?服務?
如果你未食過垃圾強烈推薦去試下。最後仲要收正價嘅+1服務費。兩個人盛為$140。侍應阿姐真係好服務啊,喪收碟,仲問左我兩次係咪唔岩食,都好明顯啦,$140抵比。真係智商稅。
2024-01-21
用餐優惠