2016-05-02
大家見我做野做得唔開心!再約飯聚!本來去 Amico 1890 因為上次食左張現金卷可以再用!點知去到成門口都係人...唔記得訂位既壞處 😭😭即刻轉場啦!醒起馬會果邊有間李家不如上去試下啦!多人咪又走囉 😂😂 上到去都算好彩!仲有位!好快入座喇!主要想食炸雞!我選完之後朋友再點!燒五花腩,呢個好正!好香豬咪!入口又淋好易咬開!個蔥絲好香辣!好醒胃!蒸蛋湯,其實都冇湯...個名點黎 😂😂 個蛋老左少少!可以我將佢同日本蒸蛋比!哈哈!個底說好燶下!千奇唔好不咁底...個口會苦架!50/50 炸雞!即係原味同酸辣各一半啦!雞肉我覺得比較乾!冇汁!但味道兩個味都好好!個人認為原味比酸辣既辣!好攪笑!個皮都唔厚好脆!呢個係芝士海鮮炒年糕,朋友仲話唔夠既叫多個炸雞!原因係佢唔食年糕!點知我地分呢個既時候!入面竟然有烏冬!太好笑喇!慳番!入面海鮮唔算多!但好多菜、年糕同烏冬!十分飽肚!味道比其他菜辣!芝士扯極都唔斷...我分呢個分到想發脾氣 😂😂 總括黎講味道唔差!價錢可能叫左個平既!相對除 4個人又唔係好貴!每人都係 150蚊!都可以接受!
主要想食炸雞!我選完之後朋友再點! 燒五花腩,呢個好正!好香豬咪!入口又淋好易咬開!個蔥絲好香辣!好醒胃! 蒸蛋湯,其實都冇湯...個名點黎 😂😂 個蛋老左少少!可以我將佢同日本蒸蛋比!哈哈!個底說好燶下!千奇唔好不咁底...個口會苦架! 50/50 炸雞!即係原味同酸辣各一半啦!雞肉我覺得比較乾!冇汁!但味道兩個味都好好!個人認為原味比酸辣既辣!好攪笑!個皮都唔厚好脆! 呢個係芝士海鮮炒年糕,朋友仲話唔夠既叫多個 炸雞!原因係佢唔食年糕!點知我地分呢個既時候!入面竟然有烏冬!太好笑喇!慳番!入面海鮮唔算多!但好多菜、年糕同烏冬!十分飽肚!味道比其他菜辣!芝士扯極都唔斷...我分呢個分到想發脾氣 😂😂