2010-03-26 5 瀏覽
前兩日, 我又再去vero, 買左幾件cakes, 本人鍾情於果度嘅 The signature, 唔甜又好好味, 今次去度, 除左一定要order我至愛嘅signature. o衣.......原來發現果度仲有出多左四款唔同產地嘅 可可豆做signature, 嚟到當然要買來試下. 我問d sales, 佢地介紹左我有Ecuador 73%, Los Vasquez 75%, Madagascar 71% ,Peru 70%, 同埋當然係佢地賣開招牌貨The Signature, 但係有件事唔講唔知就係...... 我今日先知道Venezuela 70% 就係(The Signature)雖然好想試晒佢, 但實在怕食唔晒, 只係買左ecuador 同埋peru, 當然一定要有我至愛啦. 番去試左下次再分享食後感,=0. 到我臨走時, 有位sales同我講而家開始逄星期四都有ladies night, 叫任何有酒精飲品, 就會送朱古力, 而且果度仲會有chocolate & wine pairing, 聽落好似幾特別. (原來佢地因應要求, 延長左營業時間到零晨12點.) 雖然地點真

到我臨走時, 有位sales同我講而家開始逄星期四都有ladies night, 叫任何有酒精飲品, 就會送朱古力, 而且果度仲會有chocolate & wine pairing, 聽落好似幾特別. (原來佢地因應要求, 延長左營業時間到零晨12點.) 雖然地點真的有d唔方便, 但亦可以同朋友嚟呢度一試!
$100 (其他)