2022-05-27 183 瀏覽
之前係太安樓名物嚟㗎 而加搬咗嚟筲箕灣東大街呢邊😮 而且非常近地鐵站 係地鐵站一出就係😺 今日係假日都要排一陣先買到焦糖燉蛋雪糕班戟特登嚟到呢邊 梗係要食最出名嘅焦糖燉蛋雪糕pancake啦🙊 入面嘅雪糕係可以揀味道嘅 我哋就揀咗雲呢拿味 諗住配焦糖燉蛋應該個味道夾啲😆 焦糖燉蛋喺pancake嘅頂頭 淨係望到都流晒口水呀 食落口非常有蛋香而且好滑 下面少少有cream同埋有雲呢拿雪糕🍦 塊crepe包住晒所有嘢非常豐富 炎炎夏日食就真係好舒服啦☀️ 呢個咁靚嘅甜品都只係賣緊$32 我就覺得好抵食啦食完我就覺得值回票價 特登搭車過嚟呢邊食都抵呀 冇諗過小店都可以用八達通比錢 真係好方便😉 希望疫情快啲過去可以成日出街飲飲食食啦☺️

外賣自取