2019-08-24 561 瀏覽
早兩日同朋友係元朗做完野,之後就緊係係元朗食埋飯先,我地黎到校長燒肉日韓料理,依到有好多野食,首先,我地先去拎些肉黎燒,穀飼牛肋眼心條,穀飼牛仔骨,腸仔,依個先係第一輪,d牛好嫩同多汁,好新鮮,口感一流,我同朋友食完又去再拎,而且大細剛好!之後,我們緊係繼續拎野食,今次就到金菇,帆立貝,秋葵,壽司,南瓜,泡菜,菠蘿,枝豆,茄子,餃子,當中既食物好新鮮,無論係肉或是菜,都好吸引,因為再加上自助形式,想食幾多夾幾多,同拎野食既位置適中,唔會行好遠,所以,我們來來回回都夾左好幾次,重有飲品都任飲,最窩心係有熱飲同凍飲,岩哂我同朋友,當然重有女士最愛甜品,我地每人拎左雪條同雪糕食,講到甜品,女仔係有另一個胃架!最後,我地食到捧住個肚反屋企,大滿足呢!
最後,我地食到捧住個肚反屋企,大滿足呢!