2023-04-07
一直都bookmark咗呢間有啲格調嘅cafe趁著復活節假前夕同妹妹嚟賀一賀佢🎉7-830都係peak hour好full 記得電話book枱‼️好鍾意啲舊玩具擺設好彩坐正個位可以影下✨👨🏻🍳🤳🏻 慢煮加拿大豬鞍架配酸梅蛋黃醬 $198 ❤️🔥豬鞍架厚身鎖到肉汁好juicy 💦肉身唔鞋厚實唔會太靭個汁超級加分❤️🔥 酸梅都係少少嘅酸味 成件事無喧賓奪主 又令到個味多啲層次同埋蛋黃醬嘅份量係剛剛好唔使怕好肥 !!配菜都好出色 !! 薯蓉超棉滑勁好食🥹🥹🥹仲有其他伴菜蕃茄仔同兩大粒菇🍄🍅🌱👨🏻🍳🤳🏻二世祖特濃卡邦尼扁意粉 $108 ❤️🔥特濃得嚟唔會太滯 👏🏻👏🏻個汁濃稠度岩岩好 有淡淡忌廉香 同芝士味夾得嚟無互搶! 呢個應該都係食落唔會好膩好滯嘅關鍵✨扁意粉口感唔錯又掛汁另外仲有火腿煙肉煎得好香微微焦脆感🥓👨🏻🍳🤳🏻宇治抹茶白朱古力奶 $48❤️🔥一飲就愛上❤️🔥日本宇治抹茶粉配本身就好厚滑香甜嘅明治4.3鮮奶 抹茶味好香濃完全唔會苦本身係好驚配白朱古力會唔會太甜Turns out 白朱古力味好溫柔\(//∇//)\好舒服嘅味道,唔需要擔心(ㅅ´˘`)♡講個笑話我負責影相同我妹講你倒
趁著復活節假前夕同妹妹嚟賀一賀佢🎉
好鍾意啲舊玩具擺設
好彩坐正個位可以影下✨
👨🏻🍳🤳🏻 慢煮加拿大豬鞍架配酸梅蛋黃醬 $198 ❤️🔥
豬鞍架厚身鎖到肉汁好juicy 💦
肉身唔鞋厚實唔會太靭
同埋蛋黃醬嘅份量係剛剛好唔使怕好肥 !!
配菜都好出色 !! 薯蓉超棉滑勁好食🥹🥹🥹
👨🏻🍳🤳🏻宇治抹茶白朱古力奶 $48❤️🔥
一飲就愛上❤️🔥
本身係好驚配白朱古力會唔會太甜
Turns out 白朱古力味好溫柔\(//∇//)\
好舒服嘅味道,唔需要擔心(ㅅ´˘`)♡
講個笑話
我負責影相同我妹講你倒啦i trust
下一秒佢就倒瀉咗少少¯\_(ツ)_/¯😂
👨🏻🍳🤳🏻 提拉米蘇 $108
上枱見到個size呆咗😂 淨係睇size 抵食🤍
原個上 仲要用精緻透明碗裝好靚好岩慶祝用🥳
蛋糕fingers口感軟綿綿 有蛋香味 如果可以再重少少咖啡味會更加好!!
我地盡力食咗9成 好飽啊真係🤤
整體上菜速度好快
鍾意佢會俾個紙袋你裝用過嘅紙巾 咁樣員工度收拾得方便啲又會舒服啲~
餐廳內部裝修好靚,有唔同嘅壁畫又掛咗吊燈✨
最緊要係食物質素真係有驚喜🥹 見我❤️🔥咗咁多就知(´,,•﹃•,,`)