2025-01-28 362 瀏覽
AKAGAI✨赤貝刺身搭配蘆筍,呢個配搭好新鮮,菜式擺盤好靚!SHREDDED CELTUCE SALAD🥗呢個萵筍絲沙律非常特別,口感爽脆又有啲似食緊麵條咁,配埋佢哋由三文魚子、白蘿蔔及鰹魚乾混合而成嘅特製湯底,非常出色,好推介大家嚟到一定要試吓!CARAMELIZED PUMPKIN🎃每一件南瓜都比焦糖包住,咬落去非常脆口,感覺有少少覺得自己好似食緊花生糖,而且甜到啱啱好!CHARCOAL GRILLED EEL🐟侍應會喺你面前即場用炭烤鰻魚既外皮,體驗好特別,件鰻魚好大舊,一路食一路聞到淡淡嘅香氣!A4 WAGYU CUTLET CHARCOAL SANDO🐮竹炭麵包配吉烈A4和牛,麵包嘅外面焗到有少少脆,和牛肉好腍好juicy,整體好有驚喜MATCHA CHEESECAKE 🧀抹茶味同埋芝士味兩個好夾,唔會話有一個味道特別重遮蓋咗另一個味道~RED BEAN DAIFUKU🫘 紅豆大福外皮煙靭鬆軟,超多紅豆餡🥰🥰BLOOMING BEAUTY🍹 Sake, Apple, calpico, smoothie stimulating frizz,飲落有少少茶底嘅味道,好好入口,啱晒
AKAGAI✨
赤貝刺身搭配蘆筍,呢個配搭好新鮮,菜式擺盤好靚!

SHREDDED CELTUCE SALAD🥗

CARAMELIZED PUMPKIN🎃

CHARCOAL GRILLED EEL🐟

MATCHA CHEESECAKE 🧀

RED BEAN DAIFUKU🫘
紅豆大福外皮煙靭鬆軟,超多紅豆餡🥰🥰

BLOOMING BEAUTY🍹
Sake, Apple, calpico, smoothie stimulating frizz,飲落有少少茶底嘅味道,好好入口,啱晒女仔飲!

GUINNESS 🍻