2011-03-25 20 瀏覽
喺華蘭路撞到個多年冇見嘅老友,梗要要搵個好地方聚一聚、傾下計!見epoch喺附近,反正我都未試過佢D野食、又想一嚐我至愛嘅illy咖啡,所以即刻拉老友入去!雖然係下晝三點幾,但客人唔幾多,剛巧有人走所以就有張sofa位啦!我叫左個sandwich set,而老友就叫左件cake加是日餐湯(南瓜湯)! 我個三文魚麥包餐,大件過super sandwich而且配料多,D意大利醬整體上同件三文治好夾,不過價錢就貴左D!加錢要埋杯餐飲,雖然係illy latte,但咖啡味就唔太好,有D澀口,可能沖調技巧未夠火喉啦! 老友件啤梨榛子蛋糕,size好的骰,味道唔太甜,大致上都ok嘅!不過俾我就唔太夠喉啦!個湯反而好得,濃濃的而且味道頗入味,下次我都要試下!

個menu幾得意!
的骰嘅蛋糕加好味南瓜湯!
大大件三文治,好足料,但價錢都幾貴!
加左糖略為攪拌,變成自製玫瑰拉花!
2010-06-20
個menu幾得意!
的骰嘅蛋糕加好味南瓜湯!
大大件三文治,好足料,但價錢都幾貴!
加左糖略為攪拌,變成自製玫瑰拉花!