2024-07-29 182 瀏覽
💫 鬧巿暗藏許多小綠洲有待發掘 位於銅鑼灣附近樓上cafe就係其中一個小秘密🔮餐廳以歐洲印象派大師梵高畫作為主題 充滿文化氣息 我不懂藝術但係梵高嘅畫作都略知一二 入到去簡直好似去咗藝術館咁😆真係嘆為觀止👍🏻==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🎨✨Dinner Set🍴香煎比目魚🐟主菜太吸引 可以煎到表皮脆卜卜 而魚肉依然嫩滑👍🏻非常之好食👏🏻可以媲美出邊酒店吸水準 而配料係滑捋捋嘅麵粉粒 咬落去似薏米好得意好好食❤️🎨✨四式芝士pizza🍕鍾意食芝士嘅朋友一定好喜歡🩵多重芝士口感豐富 薄薄嘅餅皮咬落去唔會蓋過咗芝士嘅香味👍🏻🎨✨Lemonade 好fresh好清新嘅飲品💚 🎨✨畫布甜品🖌️好好嘅體驗竟然可以喺自己嘅甜品上面畫畫🤍好欣賞佢哋嘅創意 唔係淨係食同欣賞咁簡單仲可以自己落手落腳製造一幅DIY嘅畫作🎨
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

🎨✨Lemonade 好fresh好清新嘅飲品💚