2017-12-07
森美不再,已經不是以前的森美餐廳贈言五字 : 不去冇損失現在老闆娘好有問題,我地見餐牌話焗梳夫里要30分鐘,所以同侍應生講要幾時落單,佢話依家寫住單先等我地食到一半時再提佢落單,食到一半時得少少飽,問佢可否取消order,佢話問問先,但老闆娘叫佢覆話已落左單整緊好快有,但我地食完等左45分鐘先到,就嚟左兩碗,老闆娘仲過來話係2人份咪兩碗,仲話依家好少人整㗎啦!好好食㗎!如果係咁不如在餐牌取消算了,不要多說,我自問我整的失敗之作比這個還好!$150食呢個咁嘅梳夫里,味道似橙味司胳脫魚肝油,碗底有水,焗的疏夫里絕對不會這樣,似乎是先蒸後焗,好失望。全單$550,一次過,呢世唔會再走!餐廳食物不美味衛生環境絕對差老闆娘不太老實森美時代不再未飲過如此差的洋蔥湯,好似落左生粉水咁餐牌明明是寫著法式砵酒會羊膝和紅酒牛尾,但個汁竟然一樣色一樣味一樣料,那為什麼餐牌要咁寫呢?索性寫紅湯羊膝紅湯牛尾吧!焗梳夫里只寫英文for2persons,冇話得兩碗囉!未食過等左45分鐘都做到咁差的梳夫里,不論味道、質感都不好,肯坐不是由生焗熟的,因碗底有好多水而且疏夫里完全不黏碗,應是先蒸過再焗。
贈言五字 : 不去冇損失
全單$550,一次過,呢世唔會再走!
餐廳食物不美味
衛生環境絕對差
老闆娘不太老實
森美時代不再
未飲過如此差的洋蔥湯,好似落左生粉水咁
焗梳夫里只寫英文for2persons,冇話得兩碗囉!