(非會員)
2007-11-19 5 瀏覽
星期日晚上同一班朋友到尖沙咀有骨氣食火煱, 真係未曽試過食吃到咁一肚氣!1.訂枱7:00pm, 中午一點巳打來提醒一定要準時, 仲好串咁話, 我地冇留枱的, 好不禮貌!2.我地去到才知散叫都要限時兩個半鐘交枱, 見任食限時兩個鐘, 都冇咩分別只好選任食啦!3.$88所謂任食, 入到去全枱十位十個水杯空空如也, 叫佢比茶來先, 佢即話任食的話茶錢要另計8蚊位, 水都唔比杯, 簡直係一絕!4.湯底調味全部要另計!5.一行十人個煲又細, 火又唔夠, 叫佢加個爐?? 當然又要另計啦!6.煲蓋一早被收走, 問佢拿問足三次至好勉強比你, 但最搗笑係比個蓋大過個煲?? 再問仲好笑…..係細到放埋落湯到?? 7.Order 貴野永遠都係無左, 菜呀豆腐呀就比足!8.肥牛係叫三蝶來一蝶, 個半鐘多d就叫last order, 我地咪一於一張單只叫五蝶肥牛囉, 十分鐘後只來一蝶, 我地問佢”五蝶喎?”佢地就即答到”呀, 咁仲欠四蝶, 我睇睇!”跟住就冇回音, 於是我地咪一於死等! 差不多埋單時, 再三追問下, 最後一次過來了三蝶! 始終…..還是久一蝶呢!9.埋單至好野, 竟然係十一位? 其實由訂枱到

4.湯底調味全部要另計!
7.Order 貴野永遠都係無左, 菜呀豆腐呀就比足!
9.埋單至好野, 竟然係十一位? 其實由訂枱到入座一路巳講左好多次係十位, 好多食物佢地都識得比十件一蝶我地, 但埋單可以數到十一位, 擺明係乍乍帝帝以為我地唔check單啦!

總之一句講……黑店一間!