原本很期待,1個月前預訂,慶祝生日,點知換來係失望!訂枱時已經remark左希望安排沙發位置,但安排唔到都算,仲要比左一張咩野環境都無既4人枱,但想講係餐廳係唔滿座。咁座位安排唔係保證,我明白,但生日甜品竟然係無安排到… 個甜品係無寫字/插牌之類,我埋單時show左book枱寫既remark比餐廳職員睇,佢淨係一句話可能唔記得左幫我落… 😭😡 然後埋單離開時餐廳職員係唔敢出嚟食物質素方面,洋蔥湯正常,但是日餐湯竟然有苦澀味.. 當日既是日餐湯係椰菜花忌廉湯。而主菜更失望,慢煮鴨髀竟然overcooked,肉質柴皮.. 加左$50 既牛扒🥩有成舊綠色牛油,好鹹..最後打卡係要去廁所條走廊先影到幾張所謂既復古相,所以呢間餐廳無論係食物、營運安排、環境我同屋企人都係極度不滿,以後都唔會再光顧!
原本很期待,1個月前預訂,慶祝生日,點知換來係失望!

加左$50 既牛扒🥩有成舊綠色牛油,好鹹..

2024-04-27