2022-11-07 52 瀏覽
太古城aeon行完街,被好香既燒肉味吸引著,見到萬丸menu夠平,靚,正!牛肉款色都幾多,見咁吸引不妨一試。食完之後估唔到平民價錢既燒肉都非常好食!真係福音喜訊。大廚在我們面前即燒,感覺非常好!見到都非常衛生乾淨。紐西蘭牛柳,只係$88,雖然得6安士,但都非常滿足,肉味夠濃,唔多脂肪,啖啖肉好質感。真係餐廳既熱門必推!美國安格斯西冷,油份脂肪較多,味道嫩滑而且無筋,唔使汁醬食原來都好出色,亦係性價比之選。燒蠔都幾正,蠔肉燒完後都 keep到飽滿,再加上葱蒜更加惹味,而且都幾新鮮大隻。可以跟餐加炒飯,湯,沙律!炒飯都幾有鑊氣感,唔會太油膩,飯香滿滿再加洋葱紅椒更有層次清爽感覺。整體夠平價夠貼地得黎好食。

整體夠平價夠貼地得黎好食。