唔少人試完Pizza Maru嘅pizza都話好食到返唔到轉頭,今次約朋友食飯,諗住多人可以試多幾樣,終於比我食到😋 當晚仲食咗炸雞同意粉,但好老實講,除咗pizza其他都唔洗試🫠~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨價錢:6/10👅味道:7/10 (6分都係比pizza^^)🌌環境:6/10▫️ 薯角炭燒雞肉芝加哥 ($213)Pizza唔算好大份,但勁厚身,裏面都係滿滿嘅芝士,朋友平時唔食批邊今次都食埋,鍾意食芝士嘅一定會好滿足🫶🏻!批邊有蜜糖同杏仁邊,蜜糖令到味道無咁單一,而且同芝士好夾!但淨係食到蜜糖同芝士味,上面嘅配料變得可有可無😂️▫️蒜香甜辣秘製炸雞 (半份) $118 經典韓式甜辣醬味,炸皮過厚,有啲位得炸衣無雞肉除咗雞鎚之外,其他部位肉質偏乾,一啲都唔滑▫️蒜蓉番茄蟹肉意粉 ($176)見到碟意粉就知出出地事,煮到斷開曬,口感盡失,味道亦只有淡淡蕃茄同蒜頭味,蟹肉亦消失得無影無蹤🫠📍 Pizza Maru (朗豪坊) (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓3號舖➰相近地點:#eatwog_kowloon#eatwog_mongkok

~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨價錢:6/10
👅味道:7/10 (6分都係比pizza^^)
🌌環境:6/10

▫️ 薯角炭燒雞肉芝加哥 ($213)

️▫️蒜香甜辣秘製炸雞 (半份) $118
經典韓式甜辣醬味,炸皮過厚,有啲位得炸衣無雞肉
除咗雞鎚之外,其他部位肉質偏乾,一啲都唔滑

▫️蒜蓉番茄蟹肉意粉 ($176)

📍 Pizza Maru (朗豪坊) (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓3號舖