2024-10-09 407 瀏覽
今日放假,就揀咗呢度同男朋友嚟個悠閒嘅午餐。呢度嘅Lunch Set實在係好抵,份量大,又好食。呢度裝潢以白色為主,所以成個餐廳好光亮,睇落嚟好舒服,好有外國feel。🍗意式紅羅勒醬香烤雞扒🍗雞扒烤得夠味又唔會太肥,味道啱。佢嘅紅羅勒醬帶出雞扒嘅香味,而且配上軟熟嘅水牛芝士,真係超! 級! 推介! !💁🏻💁🏻‍♂️ 💫蜜糖芥末香草醬單骨雞翼💫雞翼肉質好juicy,而外皮有蜜糖芥末香草醬嘅調味,甜中帶辣,開胃又惹味,味道獨特,食完令人上癮啊!🤩🤩🤩佢哋嘅法式鄉村鐵鑊早餐有炒蛋,比利時華夫餅,港口蘑菇,法國麵包,香腸,番茄,炸馬鈴薯餅,烤日本南瓜,同埋一杯Yogurt,整個就係好豐富嘅一餐。食完之後,我真係飽到成日都唔想再食其他嘢🤤。佢哋嘅飲品款式仲特別多元化,即使你唔食主菜,單單飲杯咖啡☕或者Cocktail🍹,喺呢度lazy住嘆嘅午後時光,慢慢嘆都得,正!🥰🥰