2021-03-28 1739 瀏覽
呢排突然好想食榴連製嘅食品😣於是上網搵下有乜好推介 比我搵到一間叫Kazuki 嘅蛋糕鋪 見好多foodies都對呢間小店讚不絕口 佢咁岩又有買榴連千層蛋糕🤤於是忍唔住決定買來一試!交收個時已經聞到小小榴連香味🤤 另我加快腳步 快啲返屋企試試佢 一打開個盒 嘩~ 個陣榴連香味香到🤤傳到成屋都係🌬香到唔識形容了。蛋糕主打中間啲蓉 係用貓山王榴槤果蓉整 再鋪上十層千層皮 咬落去更有口感🤤未食之前見個蛋糕好多雲呢拿cream 心諗一定勁甜 食一件仔🍰已經好膩 點知食完一件又一件😂幾乎成個蛋糕比我自己一個吞咗落肚 甜度真係配到超perfect !! 而且非常滑囗😋 我本身唔太食得甜野都食到唔停口🤣師傅真係整得非常細心❣️出色❣️🔊我真心極推榴連控嘅人試試 其他foodies 果然無介紹錯👍🏻雖然價錢貴咗少少 但真係令你食過返尋味🥰 值回票價!!

外賣自取