2024-07-14
朋友今晚帶咗我嚟呢間樓上低調西班牙菜,行fusion路線,擺盤味道配搭都好有創意🤣🦑烤原隻魷魚乾上枱有被驚訝到,覺得超有誠意😮用慢火慶住魷魚,正當我想影相叫朋友幫忙移位,叫佢小心睇熱個爐嘅時候,先知道原來入面嘅蠟燭只係一盞燈🤣🤣 🐖伊比利亞煙燻豬架非常打卡able. 揭開個蓋會有Smokey Effect, 未嘗其味,先聞香氣🤤 豬架彈牙鮮嫩,油脂分布剛好。配菜有薯蓉、椰菜花、翠玉瓜、車厘茄同salsa 等等,相當豐富👍蜜糖咖哩脆雞用個中式蒸籠上好搞笑,蜜糖味食到,但咖喱味就唔算太突出。西班牙火腿蜜瓜鹹香味出,特製Salsa更可提鮮!飲品叫咗佢哋是日special益力多沙冰同埋Bailey Oreo沙冰,兩杯都好好飲😋📍吃吧 (僑建大廈) (旺角)旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室
🦑烤原隻魷魚乾
🐖伊比利亞煙燻豬架
📍吃吧 (僑建大廈) (旺角)
旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室