2023-05-23
晨早流流出到機場,坐廉航又冇早餐食,當然要喺入禁區之前填飽個肚啦!機場餐廳選擇好少,再加上聽講疫情後好多餐廳都未開返,好在都搵到間個價錢相對OK既餐廳~我叫咗個A3. 炸魚柳、豬肉腸、煎蛋、茄汁豆 (連熱飲) $43除左西式之外,都仲有中式早餐(粥類)供應,好在唔會因為位處機場就冇乜選擇。不愧為快餐店,出餐都好快手,用點餐機買完,拎張飛交到櫃檯,即刻就可以捧走個餐了!本身以為機場餐廳食物質素會比較低,又貴又唔好食,又估唔到塊魚柳都好夠厚身,啖啖肉咁,個炒蛋又有蛋香,真係有D超乎想像!仲有塊多士竟然係有烘底既!而家出去茶餐廳食,烘個底都要加錢,呢度竟然烘好晒,搽埋個牛油就好美味了~!飲品就冇乜特別,叫咗杯好立克,食飽飽就入禁區上機~入機場坐車都要成粒鐘,以後check-in完之後喺機場慢慢嘆個靚早先行入去,就可以舒舒服服去玩了~
飲品就冇乜特別,叫咗杯好立克,食飽飽就入禁區上機~