2014-08-20 1012 瀏覽
山長水遠入機場做嘢!順便食埋午飯!!T2大樓有好多食店,food court都好多選擇!每一個人都會揀到自己鍾意嘅菜式! 我今日唔太肚餓,所以食個漢堡!burger king漢堡一向有水準!叫了:芝士蘑菇華堡餐:落單一條隊,落好單排另一條隊取食物!店員都好爽手!漢堡即叫即做!所以要等5分鐘左右!取好餐坐低!個包熱辣辣!芝士已經溶晒!變咗芝士醬包住兩塊牛肉!牛肉唔乾,有少許肉汁!蘑菇片份量多,煙煙韌韌,配鬆軟麵包!好好味!唯一係個漢堡尺寸較細,男仔應該唔夠飽!薯條粗身!外面少脆裡面軟!所以唔夠脆口!可以話無咁熱氣!一杯汽水正常!Foodcourt地方大,好易搵位,桌椅乾淨!有阿姐好勤快咁收拾!不過今日落大雨,我坐花糟對開!見到屋頂漏水!好在位置正好在花糟頂!無淋濕(唔知以為自動灑水系統!)機場廁所夠大又清潔企理!good!

)機場廁所夠大又清潔企理!good!
2014-08-19
5 分鐘 (堂食)