2024-05-11 13 瀏覽
前排喺日本見到好靚嘅櫻花🌸返到香港仲好好掛住🙊Coffee Hwajeon推出咗一系列櫻花產品🌸繼續滿足我對櫻花嘅愛🩷全部都係粉紅色好靚啊😍🌸初開櫻花牛角包窩夫賞心悅目嘅初開櫻花牛角包窩夫🥐每一口都好似感受緊櫻花飄落嘅意境🌸酥脆嘅牛角包窩夫,外脆內軟熟😛中間夾住咗厚厚嘅cream同士多啤梨芝士蛋糕🍓再配上櫻花口味同造型嘅曲奇🌸、酸甜嘅士多啤梨乾,側邊仲有雪糕添🍦超級豐富🤩🌸櫻花滿開刨冰賣相超靚嘅櫻花刨冰🍧粉嫩嘅櫻花粉色少女心爆發💓仲有好多櫻花圍住🌸刨冰口感柔軟,清涼可口🧊係芬芳嘅櫻花口味🌸會跟埋士多啤梨醬🍓加埋一齊食味道更豐富😛🌸櫻花綻開棉花糖泡泡比甜蜜嘅棉花糖包圍住🥰香濃順滑嘅牛奶加上軟綿綿嘅棉花糖☁️側邊仲有花花造型嘅餅🌸🌸櫻花樹下奶昔奶昔散發陣陣抹茶味🍵再加上櫻花果醬🌸香濃奶味🥛甜甜哋但唔會好甜👍🏻每杯飲品都會跟傳統韓國花煎餅🤩🦞龍蝦炒年糕除咗甜品,Hwajeon亦有多款主食🍽️龍蝦炒年糕🦞長條形嘅年糕煙韌軟綿😛龍蝦汁鮮甜濃郁🦞上面仲有啖啖龍蝦肉😝

🌸初開櫻花牛角包窩夫

🌸櫻花滿開刨冰