2023-12-06
韓國料理真心為Be帶嚟口腹同心靈滿足❤️所以久唔久就要去歎番餐😃是晚嚟到充滿韓食店嘅尖沙咀食韓燒!呢度地方好闊落!尤其卡位坐得非常舒服👌🏻. ✨ 調味特級牛肋骨 $280推薦款!長長嘅牛肋骨肉醃製得極之入味軟腍🥰🥰將其烤至金黃色微焦狀態!包埋生菜同食!簡直滿足感爆棚💯. ✨ 牛舌 $140估唔到片數咁多☺️牛舌薄切只需輕輕烤熟兩面就食得!牛味濃且一啲都唔韌呢🙌🏻. ✨ 調味特級牛肋條 $180牛魔王嘅我哋繼續食牛🐂牛肋條沾滿醃製汁料!燒烤過後依然入囗juicy又有牛味😉😉. ✨ 炸蛋梳乎厘 $68熱呼呼上枱令Be回憶起喺韓國寒冬嘅續命滋味☃️趁熱食蒸蛋脹卜卜兼流出蛋液!令人食慾大增!食落蛋香無比🐣. ✨ 調味牛肋骨湯 $138其實即係燉牛肋骨🤩獨有嘅韓式調味甜甜哋湯汁!內有牛肋骨, 紅白蘿蔔,冬菇, 紅棗, 蛋絲, 金菇嘅豐富材料✌🏻又係暖身之選!.✨ 朱古力旋風沙冰 $38以濃郁朱古力風味x忌廉 打造而成嘅沙冰🍫睇得又飲得!!.✨ 韓式手作雪糕(柚子味) $28✨ 韓式手作雪糕(豆腐味) $28口感幾特別🍦手打雪糕嘅質地幼滑得嚟又夠實在!清新柚子味&香甜豆腐味都咁好食!高質👍🏻👍🏻. ✨加
✨ 調味特級牛肋骨 $280
✨ 牛舌 $140
✨ 調味特級牛肋條 $180
✨ 炸蛋梳乎厘 $68
✨ 調味牛肋骨湯 $138
✨ 朱古力旋風沙冰 $38
以濃郁朱古力風味x忌廉 打造而成嘅沙冰🍫睇得又飲得!!
✨ 韓式手作雪糕(柚子味) $28
✨ 韓式手作雪糕(豆腐味) $28