2022-02-05 324 瀏覽
早前同老公係奧海城逛完街,去搵下食先,經過奧海城3期發現呢間台式火煱放題,好似幾正咁喎,一於去試下先......🐂犇殿台灣火煱晚市火鍋吃到飽套餐有幾款主打牛肉選擇,我地揀左最貴嘅 “澳洲M7和牛餐” *$315/1位湯底揀左 “台式濃香沙茶煱”,其他湯底有藥膳湯底, 牛乳湯底, 酸菜白肉煱,都幾特別㗎!這個餐附送神仙牛肉1客, 東港海鮮盤1客(鮑魚, 扇貝, 蝦, 蠔),夠曬新鮮🌟!用QR Code落單,先選重點牛肉,選擇好多:澳洲M7和牛, 手切琵琶牛肉,美國黑毛和牛,美國極黑牛三叉, 美國牛板腱,安格斯牛小排,款款高質 , 肥瘦適中,肉質稔嫩兼且牛味香濃🐮!海鮮類有鱔片, 海斑片,小魷魚, 海蜆, 海蝦, 墨魚滑,幾新鮮。手工餃子。蛋餃。燒酒雞, 鴨血, 米血糕。唔可以錯過任何一款!仲有好多台式風味小吃, 鴨肉扁,葱餡餅,滷肉飯, 滷三寶, 台式香腸, 蝦卷, 鹽酥雞......款款都滿滿台式風味,台灣回憶返曬嚟啊!我最鍾意滷肉飯,好正宗台灣滷肉嘅味道🤫!自助吧有各式丸類,蔬菜,王子麵, 瓜菜、菇菌。甜品最驚喜,有Movenpick同 Haagen Dazs雪糕任食🍨,仲有韓國雪條

🐂犇殿台灣火煱

自助吧有各式丸類,蔬菜,王子麵, 瓜菜、菇菌。甜品最驚喜,有Movenpick同 Haagen Dazs雪糕任食🍨,仲有韓國雪條,杞子芋圓。滿足曬甜品控嘅慾望呀🥰!

以這個價錢食到高質牛肉,新鮮海鮮,咁多款台灣地道小吃,感受最真實的台灣味道,真係好抵!大家想吃火鍋又經過奧海城嘅可以試下😙~