2025-01-27
🍲青花椒和牛鍋好特別嘅湯底,唔係嗰啲好重口味嘅,但係客人可以根據自己嘅口味嚟加青花椒~雖然睇落擺咗好多辣椒,但係一點都唔辣,啲白菜喺入面煲到好腍好好食🤤 飲啖湯落肚感覺成個人都暖晒我哋揀咗牛殿品任食套餐,好多高級食材同鮑魚都可以食到😋🧡鮮活鮑魚每位一隻鮮活鮑魚,好新鮮!肉質超彈牙,又吸晒青花椒湯底嘅味道,鮮香麻辣😘🧡日本宮崎縣A5和牛和牛肉片切得好薄,一睇就知係頂級和牛👍🏼烚熟之後唔使落醬料已經好好味😋 食落去feel到肉片嘅嫩滑,仲有牛肉味嘅香味💯🧡澳洲M9和牛肩胛肉呢款肉我真係大推!油脂分布均勻超高質,牛肉味好濃郁,放落滾湯嘅鍋底幾秒就可以食,入口即溶🤤🤤🧡牛品牛三寶湯底味道清甜,牛腩炆到夠晒腍身入味,牛筋都好彈牙👍🏼呢碗牛三寶真係有驚喜各式各樣嘅丸同菜都可以任拎任食,餐廳啲小食都好吸引😍 食到我哋扶牆出😂
我哋揀咗牛殿品任食套餐,好多高級食材同鮑魚都可以食到😋
🧡鮮活鮑魚
🧡日本宮崎縣A5和牛