2022-08-29
作為一個牛油果控,一定要黎試下呢間牛油果主題嘅正宗墨西哥餐廳😋餐廳係由墨西哥本土廚師掌舵,主打健康墨西哥菜🥑呢到環境清幽,落地大玻璃令餐廳好光猛舒服。店內掛滿充滿異國風情嘅特色裝飾品同埋墨西哥特式玩偶,色彩繽紛,好有渡假風~Avocado Smoothie ($78)超級濃郁,好香牛油果同牛奶味,直頭好似飲緊牛油果蓉咁😋Ceviche De Avocado ($149)牛油果+蕃茄+青瓜切粒,撈埋青檸汁嘅沙律,味道清新,作為starter真係好開胃😛仲有墨西哥脆片比你連埋一齊食,口感一流~Taco (Chicken, shrimp, carnitas pork, $89) 每款taco都有勁多菜仲有牛油果蓉,感覺好健康🤣點埋salsa汁一齊食真係夠晒風味😋Birria Beef Stew ($189)呢個墨西哥燉牛肉飯,超級出色!牛肉燉到好淋好入味,個醬汁超濃牛味,送埋個飯食真係好滿足🤤健康高質素特式墨西哥料理,值得再訪👍🏻
餐廳係由墨西哥本土廚師掌舵,主打健康墨西哥菜🥑
Avocado Smoothie ($78)
超級濃郁,好香牛油果同牛奶味,直頭好似飲緊牛油果蓉咁😋
Ceviche De Avocado ($149)
Birria Beef Stew ($189)
健康高質素特式墨西哥料理,值得再訪👍🏻