2022-01-04 227 瀏覽
我最鐘意就係 打 邊 爐! 除左打邊爐 其實我最鐘意就係食壽喜燒 sukiyaki !!! 不過係香港要食到正宗而又好食既壽喜燒都幾貴 閒閒地都5百+ 有質素既可能都過千💸 所以見到牛陣出返壽喜燒就趁聖誕尾聲去食餐好🔺壽喜燒 (黑毛和牛+日本豚套餐)套餐可以食𝟫𝟢𝗆𝗂𝗇𝗌 肉同配料都係任食 睇介紹先知原來壽喜燒係日本人傳統係節日先會食既慶祝食品 帶有濃濃幸福感💞 烹調方法係先用脂肪粒起鍋 再放上和牛加埋壽喜燒汁 最後沾一沾蛋汁就可以進食 (全程望住職員教點整)黑毛和牛食落幾濃牛味 色澤都幾靚 一盤好多塊 唔夠食仲再嗌☺️ 日本豚質素都唔錯 牛舌的確有驚喜 值得𝖾𝗇𝖼𝗈𝗋𝖾!! 海鮮拼盤 款式都幾多 有連殼扇貝 青口 螺 蝦 八爪魚🐙 全部都幾新鮮都幾好食出面有自助配料區 可以隨便拎火鍋配料 熟食有咖哩牛肉飯 關東煮🍢 炸物 啲野食未食得可以食住先☺️雪糕🍦除咗𝗁𝖺𝖺𝗀𝖾𝗇𝖽𝖺𝗓𝗌仲有另外一款 有綠茶🍵同益力多味 另外仲有綿花糖機 可以自己整綿花糖😗同埋朱古力噴泉🍫 正正子喔

🔺壽喜燒 (黑毛和牛+日本豚套餐)