2024-09-16
《性價比高|環境一流印度餐廳》尖沙咀都有唔少印度餐廳,但呢間環境一流,裝修高雅時尚,舖頭又夠大,仲有戶外位置好chill🫶🏻-🔥Pani Puri $98呢個係印度特別嘅前菜,薄脆酥炸球入面包住香料豆蓉,再附上兩款酸辣汁,外脆內軟,味道突出好開胃🥰-🔥Murgh Najrana Seekh Kebab $158好少見呢款印度肉食,用免治雞肉撈埋香草捲成粗條狀在拎去炸,本身已經鹹香惹味,附上一兜薄荷chutney,香辣清新好好味-🔥Goan Shrimp Curry $168呢款咖喱水小辣好香滑,用咗印度特色香草一齊煮,蝦肉大大隻肉質爽彈又入味👏🏻-🔥Garlic Naan $48印度菜必食蒜蓉烤餅,外脆內軟好香蒜味💯-🔥Orange Juice $48佢設有酒精飲品,但我哋食濃味嘢想解解膩就揀咗酸酸甜甜嘅橙汁,有鮮橙肉唔係就咁倒出嚟
🔥Pani Puri $98
🔥Goan Shrimp Curry $168
🔥Garlic Naan $48
印度菜必食蒜蓉烤餅,外脆內軟好香蒜味💯
🔥Orange Juice $48