2025-01-14
正宗意大利菜!呢間位於意大利餐廳有室內同戶外露天位置~感覺好外國feel好chill咁~今次就去咗試佢哋嘅Tasting Menu~Tasting menu $288/person(1 starter + 1 main + 1 dessert/coffee/tea) Starters SELECTION OF COLD CUTS & CHEESE ROMAN MEATBALLS +$38羅馬肉丸熱辣辣上枱,肉丸面頭加咗啲巴馬臣芝士,仲要可以拉絲,超邪惡!SAUTEED CLAMS + $48蜆都幾飽滿冇沙,帶有微微白酒香味MAINSSPAGHETTI ALLE VONGOLE蜆一樣咁高質,意粉好al dente ,白酒同檸檬一齊煮食落好清新唔膩PRAWN & ASPARAGUS RISOTTO + $28creamy lobster bisque大蝦新鮮彈牙,risotto係用濃郁嘅龍蝦忌廉湯醬煮~口感啱啱好DessertsCHEESECAKE with strawberry sauce芝士蛋糕同平時食開嘅好唔同,芝士味唔會好重,質地都介乎於mousse同芝士蛋糕中間 Ask For
Tasting menu $288/person
Starters
SAUTEED CLAMS + $48
蜆都幾飽滿冇沙,帶有微微白酒香味
MAINS
SPAGHETTI ALLE VONGOLE