2019-01-16
之前係尖沙咀翻part time時,樓下呢間餐廳一直都好想試,但由於索價不菲啊,所以一直都未食。為慶祝朋友有靚offer,就決定食餐好!一坐低就有麵包籃,個麵包超重麵味,又脆,掂油醋食perfect!前菜叫左個雞肉凱薩沙拉 $128,入面有超香脆既煙肉粒,麵包粒,嫩滑雞肉,羅馬生菜,超大塊既芝士片同半熟溫泉蛋。感覺好足料,芝士帶咸香,加上脆卜卜既煙肉粒同撈左蛋汁既羅馬生菜超夾又滿足!另外仲有個炸魷魚 $128,炸粉好薄,魷魚又鮮甜,份量正常。最出眾係個sauce,甜酸甜酸超開胃!主菜就叫左個三文魚蕃茄闊條麵 $208。三文魚碎超多,應該重多過麵,幾新鮮,同蕃茄幾夾。個麵係手工麵所以好彈牙,雖然份量唔太多,但偏膩所以都夠食🤣另外一個叫 chicken involtini $268。係用煙肉包住芝士同雞肉,配上松露sauce黎整。呢個一定要趁熱食!一切會見到d芝士有d咇出黎😂煙肉偏咸,雞肉又嫩,整體口感超豐富!值得一食!最後就係signature dessert tiramisu $98,超重酒味,cream又勁滑!但要盡快食,唔係個手指餅會超快淋,淋左口感差好遠!
另外一個叫 chicken involtini $268。 係用煙肉包住芝士同雞肉,配上松露sauce黎整。呢個一定要趁熱食!一切會見到d芝士有d咇出黎😂煙肉偏咸,雞肉又嫩,整體口感超豐富!值得一食!
最後就係signature dessert tiramisu $98,超重酒味,cream又勁滑! 但要盡快食,唔係個手指餅會超快淋,淋左口感差好遠!