2024-01-21
早幾日去Donki入貨🛍️買完野緊係要醫肚😋今晚我哋揀左韓國野食🇰🇷呢間餐廳位置好闊落😊唔怕太逼✌🏻餐牌有好多太吸引嘅野食😋我哋叫左幾款食🥢🇰🇷韓式魚介湯鍋份量好足嘅湯鍋🍲一秒帶你到韓國🇰🇷天氣凍凍地🆒最啱飲碗魚介湯💕湯底好鮮甜😋有蝦乾🦐木魚☺️大葱🥬魚糕份量超多😍3個人絕對夠食👍🏻仲配埋金菇☺️蘿蔔🥕年糕😛蘑菇等✅超入味🥹非常唔錯👌🇰🇷原味無骨雞食韓國餐炸雞是必叫🤟🏻我哋試左無骨雞🍗雞肉好嫩滑💕唔會好乾✅無骨雞好適合小朋友食☺️原味啱啱好😍仲有蕃薯條🍠香甜軟糯👍🏻🇰🇷醬豬蹄配搭兩個醬✌🏻一款韓式辣醬🌶️一款韓式甜醬🫶🏻豬蹄好大隻😛皮好爽😆仲有啖啖骨膠原😊咬開嘅肉非常入味☺️一啖接一啖😙停唔到口🇰🇷紫菜手抓飯DIY小朋友至愛😍有得食有得玩😆帶埋手套自己DIY 大量紫菜😌白飯上有飯素😙仲有芝士🧀蟹籽😗好惹味🇰🇷朱古力雪冰好吸引嘅甜品🍧啲冰好細緻😍入口既溶🍫面頭有朱古力脆脆同朱古力餅😋雪冰入面仲食到啖啖朱古力醬😍朱古力迷至愛🥰🇰🇷益力多米酒超易入口嘅一款🥰甜甜地😌好飲🇰🇷生薑茶好暖胃🥰飲到底仲見到大量薑絲😚下次再試埋其他🥰
買完野緊係要醫肚😋
今晚我哋揀左韓國野食🇰🇷