2019-11-08
閨蜜係要見架!不過各有各忙 約左好耐 終於約定到出黎食飯啦 而食飯既地點我地決定漁道樂 開左唔係好耐 不過見到好多笑哈哈 同埋睇相都好吸引 就決定選擇佢啦漁。上網見個個都有點「蟹甲羅」預左佢係必點架啦 $68@ 原來有 鵪鶉蛋 牛油 蟹肉 蟹膏 蟹籽 蔥 然後就有會店員係你面前幫你燒 然後熱辣辣食一口 超幸福的感覺🥰🥰信我 蟹迷這個必點!🉐💯而我地幾個女仔好多野都想食 另外就嗌左這些🙆🏻♀️🙆🏻♀️7點刺身大概有3文魚 拖羅 海膽 赤貝 帶子等等 最印象深刻係海膽同拖羅😍海膽好新鮮而且份量多 就咁食都唔會有異味 。拖羅更加冇得輸🥰入口即溶唔再講 重點係佢個個魚油味好出 但又唔會覺得好膩 諗起都想再食🤤🤤🤤炸魷魚🦑這個賣相普通d 但食落又冇焦味 脆卜卜雜錦天婦羅🍤相對地天婦羅比較貴 要$128 但份量唔算多 不過唔太油膩 算係咁明太子燒玉子這個唔錯 蛋蛋好滑 明太子好香 好食好食漁味樂軍艦用青瓜代替紫菜 令到成件事好清新 配上拖羅碎 飛魚子 海膽等等 全部都係好新鮮嘅食材 食多幾件都得!🙆🏻♀️🙆🏻♀️雞皮餃子🥟特色野 唔講唔知係雞皮😱因為一啲都唔肥膩🤭裏面包着主要係菜🥬🥬可能因為咁所以
漁。
雜錦天婦羅🍤
明太子燒玉子
這個唔錯 蛋蛋好滑 明太子好香 好食好食
漁味樂軍艦
特色野 唔講唔知係雞皮😱因為一啲都唔肥膩🤭裏面包着主要係菜🥬🥬可能因為咁所以中和左值得一試
蟹盛冷豆腐
純粹打算嗌個前菜 就係芝麻醬加豆腐再加蟹膏🤗🤗
牛油果軟殼蟹沙律🥗
好開心好多牛油果🥑軟殼蟹同牛油果係絕配
推介推介推介 鮮和牛配生蠔 鮮牛新鮮 但你唔會覺得食緊好血淋淋既野架 同埋個蠔 一啲都唔腥 我唔太食得蠔 但這個配搭 食3,4隻都冇問題🤤🤤🤤😪
另外重嗌左4杯飲品 都係乳酸梳打為主 但生果味道都不會假 十分解渴
好開心搵到個新去處啦!尖沙咀高質日本🇯🇵食物又多一個選擇👍🏻👍🏻👍🏻