2020-04-17 1012 瀏覽
灣仔西班牙小店,食物同服務一向有水準,今次試佢嘅外賣,水準依然。佢大部分食物都可外賣,除了生食的,以保食物安全。4月份仲推出午市外賣優惠,最低60蚊就有!近來大部分食店生意都不太好,餐廳晚餐offer外賣7折,堂食8折,絕對可以用低價試高質西班牙菜,外賣的服務當然不錯,但記住西班牙菜需時煮,唔想等的話,要提早order。特別推介係任何海鮮系列食品、truffle fries (有真truffle碎),記得留肚食甜品(蛋糕款式定期更新,brownies 外硊內溶,自己焗唔到)。如果堂食的話,推介佢嘅cocktails 同tapas。上次食過佢嘅鮮帶子,十分新鮮。我唔係打手,只係享受了一餐高質西班牙外賣、飲了杯紅酒、無聊上吓openrice、準備開始週未的客人。小店的業主唔肯減租,真的要大力支持!

2020-04-17
25 分鐘 (外賣自取)
  • Truffle fries