2011-03-01 4 瀏覽
一個字! "正", 就係用嚟形容呢間自助餐的最佳方法友人曾經話呢度食物水準好高, 食buffet 不妨來eclipse 啦, 於是就同女伴一起來吃, 每位$410 左右, 如果id卡上的名字有佢地個英文名其中一個英文字的話, 仲有discount講番食物, 種類好多, 一入門右手邊已經有個大大個的海鮮凍柜, 入面有龍蝦, 琵琶蝦, 青口, 蟹甘, 係多到你無可能食得哂的... 刺身柜入面則有甜蝦, 吞拿, 三文, 又係多到你唔會驚無得食, 只會驚點食得哂..中湯有標榜米之蓮二星中菜部煲的猴頸菇湯, 高水準! 熱葷多不勝數, 好好食除了自己揀的, 仲每人有兩道main course, 我就揀左燕窩燉旦同花膠翅, 一個感覺就係食得好grand, 一定唔會失望lu
一個字! "正", 就係用嚟形容呢間自助餐的最佳方法