2024-05-04
Hole Foods Hong Kong地址:中環士丹利街50號信誠廣場地下C號舖中環高質西式糕點😍😋見朋友推介,咁啱行開中環,就一於去幫襯吓!糕點款式好精緻,見到有令人想食既衝動😊而且價錢合理,絕對係值得黎試吖!叫咗兩款糕點同埋兩杯Ice Latte,作為下午茶真係一流既享受👍👍新產品Matcha Mochi Crookie $45Matcha Mochi Crookie結合了抹茶、麻糬和曲奇的美味,口感獨特豐富。酥脆的外層與柔軟的麻糬內餡真係好正!抹茶的香氣令人陶醉,每一口都充滿了甜蜜和濃郁的抹茶風味~Banana Walnut Bread $35香蕉的自然甜味和核桃的香氣相互融合,給予了這款麵包豐富的口感和美味。鬆軟的麵包質地和滿滿的核桃仁令人愉悅,成個感覺令人回味無窮😋😋Ice Latte $40天氣開始熱,飲返杯Ice Latte清爽的咖啡飲品真係好爽吖,結合了濃郁的咖啡和冰凍牛奶,帶來了一種令人振奮的味覺體驗。咖啡的苦甜與牛奶的奶香相融合,口感順滑而且帶有微妙的奶油口味,給人一種舒爽的感覺。
地址:中環士丹利街50號信誠廣場地下C號舖
新產品