2023-05-07 189 瀏覽
母親節餐廳好介紹,自從有咗小朋友,外出食飯嘅地方都會優先考慮小朋友friendly嘅餐廳。我今次推薦呢到,因為環境優美又夠寬敞,又有卡位,座位之間又唔迫,餐廳仲預備埋顏色筆俾小朋友盡情畫畫添!5月13-14日(母親節前夕及母親節當日)只要追蹤好2個指定IG嘅堂食食客,就可以獲得我手上呢份母親節小禮物🎁!我最欣賞佢$78就有一份兒童餐,非常抵食,份量又足!除咗可以揀選一份主食(貝貝就揀咗蕃茄芝士肉丸意粉),配埋蔬菜、薯條同一杯果汁,仲有雪糕添!初時我都俾個份量嚇親,點知貝貝話啲意粉太好味,所以最後係食得晒!雪糕係雲呢拿味又勁開心,小朋友滿足,我就最開心! 我哋大人就點咗烤斧頭豬扒及安格斯牛肉芝士漢堡!豬豬係呢度嘅signature ,所以味道一啲都唔會令人失望,豬扒燒得剛剛好,食落有陣陣嘅炭燒味,肉質易咬又唔會韌,配埋爽脆嘅椰菜仔同新鮮即炸嘅薯條,非常滿意!Burger份量好大,有煙肉又有兩層漢堡扒,配上新鮮爽脆嘅生菜同半溶嘅芝士,咬落去真係juicy到爆!