🎀簡短食評系列之葵廣掃街。每次必食足料幸福感章魚燒🐙🎀🪄店名* #真章魚無雙🔮地址* 葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓C07B號舖🔮🗾分店地區🗾 天水圍,葵芳,深水埗,旺角,尖沙咀,觀塘,西灣河💰價錢$42➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_葵芳#pickyme_葵廣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_小食➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖👀評分💖💖💖💖💖🪄真.黑松露章魚燒 $42/8粒章魚無雙係我喺香港食過咁多間章魚燒之中最好食嘅一間舖頭 每次黎葵廣我一定會買😍 已經回訪咗n咁多次! 每次食都係幸福感爆棚😋😋 今次再返兜黑松露味 之前疫情冇咗大章魚一直都覺得好可惜~ 今次食終於唔係細章魚粒 雖然冇剛開店嘅時候咁大隻 但都好正😍 完全唔係平時街外食到粉漿為主嘅感覺! 黑松露味仲要勁濃 而且新鮮熱辣辣出爐 極爆高分!偷偷話畀大家聽 我已經試過旺角同埋西灣河分店 我覺得都係冇葵廣呢一間咁好食😂 大家如果想試最正宗嘅味道一定要去葵廣😆(5個💖為最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整體評級⚜️🎈味道評分*😋😋😋😋😋🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰
🎀簡短食評系列之葵廣掃街。每次必食足料幸福感章魚燒🐙🎀

🪄店名* #真章魚無雙

#pickyme_小食
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👀評分💖💖💖💖💖
🪄真.黑松露章魚燒 $42/8粒

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️