以前去過荃灣店裝修感覺比較簡潔,今次再訪旺角分店好有驚喜。裝修別緻,座位比荃灣店闊落好多,仲有唔少卡位,環境舒適,菜式選擇所好多,下次可以同屋企人黎食!🌳荔枝蝦球 $108呢個真係每枱必點!本來只係以為打卡靚,點知仲好好食! 有乾冰噴煙仙氣,樹上掛滿粒粒荔枝,一粒粒咁摘落黎食荔枝係炸蝦膠球,外層脆米好脆卜卜又唔油膩唔乾,內裡蝦膠彈牙,一個人食五六粒都完全無問題!🐟酸菜魚 $268呢到嘅酸菜魚麻、酸、辣度都有得自選,完全可以調配自己最啱嘅口味。配料好豐富,有豆卜、萵苣、菇、芽菜,仲有大大條寬薯粉,寬粉好煙韌,吸滿湯汁。魚片嫩滑無骨,份量仲要好多。🥢炸饅頭 $58去到邊都會叫炸饅頭嘅我當然每次去麻辣風雲都必點炸饅頭,炸饅頭放係乾冰船上,造型好架勢。饅頭炸得好香脆熱焫焫,外層唔會炸得好厚好油,點多多煉奶真係超正!🍹特大青檸雜果茶超大杯,食辣野必點,比檸茶多一點雜果甜香,好解渴

🌳荔枝蝦球 $108

🐟酸菜魚 $268
酸菜魚

🥢炸饅頭 $58

🍹特大青檸雜果茶
超大杯,食辣野必點,比檸茶多一點雜果甜香,好解渴
酸菜魚