HIKARI

每次嚟親呢度都唔會令我失望, 今次我哋就叫咗兩個lunch set🥙, 日式燴豬腩🐷黑松露🖤義大利飯同埋汁燒🦪廣島蠔水蓮扁意粉🍝,真係勁好食尤其是個意粉真係想encore多一碟😂意粉🍝加埋水蓮真係好正因為啲水蓮有啲爽口😋之後啲意粉又啩晒汁好夠味道, 而且啲🦪蠓大大隻🤩意大利粉加入黑松露醬好creamy 而且好香黑松露醬味, 再加上佢哋嘅日式燴豬腩肉,啲豬腩肉仲要入口即溶,好食到不得了😍😍😍甜品方面我哋叫咗Dirty tiramisu 🍮唔太甜而且好香嘅咖啡味, 咖啡控嘅我當然超級鍾意❤️🫶🏻🥳飲品方面當然唔少得我嘅最愛鮮🍊橙湯力咖啡, 橙加咖啡真係超正, 另一杯就係桃肉冰茶🍹好多果肉🫶🏻而且茶底好香桃味🍑