2018-05-15 487 瀏覽
琴日母親節同媽媽出銅鑼灣,人山人海個個都湧去sogo執平貨。度度都咁多人搞到唔知食咩好,突然又想食豆腐花,於是帶左媽媽去,好彩媽媽冇嫌棄我帶佢食平民野😶我地叫左魚肉煎豆腐,豉油皇炒麵,杏仁豆腐,同花奶豆腐花,全部加埋都只係$60。魚肉豆腐比較少豆腐,所以可以食清楚d豆腐既味道同口感,唔會俾魚肉搶風頭。不過我都係鍾意啖啖魚肉既煎豆腐多d🙈鍾意香口d既朋友可以同店員要求煎耐d。豆腐花照舊好滑,可惜阿姨but得好散,搞到花奶太多豆花太少。食到最底全部都係花奶...而且大家都係白色好難分😂豉油皇炒麵加埋甜醬辣醬好正👍老實講,呢個價錢食煎豆腐個人覺得稍貴,不過因為銅鑼灣既關係,所以都算抵食既

豉油皇炒麵加埋甜醬辣醬好正👍

下午茶