2006-09-12 12 瀏覽
以前經常都同朋友去Home Cooking食嘢,一個月都總有一兩次。但自從上年轉工就有好一段時間無去過。剛剛星期曰又想想哋舊地從遊!星期曰的Brunch Menu,加了Salad and Cereal Bar,但只可以拿一次,salad只得三四款,相比起倫近利舞臺嘅Ease of Mind Cafe & Dessert,同Times Square嘅Ocenia就差好遠啦!至少Ease of Mind同Ocenia個Salad bar可以任食,而且有多幾款salad,大方得多!主食我哋叫咗Big Breakfast、mushroom risotto。嗰big breakfast都幾豐富,但個risotto就差D啦。好似中式炒飯一樣,完全唔似意大利飯,真係麻麻地!價錢都貴咗,brunch同lunch都要每人$100以上,還未吃甜品呢!