2024-08-14 1368 瀏覽
每個月都要食壽司郎嘅我,平時都會食吓杉玉,因為杉玉無壽司郎咁趕頭趕命得60分鐘,仲可以飲到唔同嘅酒同食物多啲選擇同更精緻,員工服務態度幾好,位置舒服唔會太有壓迫感,而家多咗幾間分店,可以多個籍口同朋友輕鬆下杉玉薯仔沙律應該係signature dish,有得玩有得打卡,店員亦講解得好清楚,薯仔沙律混合咗甜醋薑,薯仔沙律溝左小小甜醋薑再包住流心蛋,令個沙律潤滑同有蛋黃香,出面嘅海苔粉同蝦乾咸香增加風味,口感豐富唔錯魚子醬壽司用咗圓鰭魚魚子醬,唔算太咸,咸咸香白咁,魚子醬下面係吞拿魚蓉,魚蓉新鮮,之後係醋飯,3樣加埋傳統得嚟幾創新,幾IGABLE卡達拉娜滿滿儀式感!估唔到會係你面前用火槍燒脆啲糖,食落去更加冰火感覺,比平時係壽司郎食成舊都係凍,甚至未融晒雪更有誠意可以回訪
杉玉薯仔沙律 & 魚子醬壽司

杉玉薯仔沙律

魚子醬壽司

卡達拉娜

可以回訪
2024-05-29
5 分鐘 (堂食)
杉玉薯仔沙律 & 魚子醬壽司
  • 杉玉薯仔沙律