2011-01-07 16 瀏覽
呢日唔知去乜野日營,日營之前就喺呢度食個豐富啲既早餐啦。其實,我對呢餐早餐無乜期望。因為縮水、難食已經係大部份人對M記既評價。只係唔想迫,所以先黎M記解決個早餐。香草雞扒早晨全餐令我意外既係,個雞扒比參考圖片既仲要大塊。而我個fd塊雞扒都係有我既三分之二咁大塊。個雞扒都幾好食,炸粉唔算太厚。而且肉質唔會好dry,都有啲肉汁既。佢仲有個沙律醬點既,點埋個醬仲好食。當然,其他野食就無乜期望啦。炒蛋就唔算太滑,只係一般M記既貨色。而個果醬包同以前既味道分別不大,無乜特別。而薯餅只係大量生產,真係無乜特別可言。熱朱古力朱古力味都算幾濃,喺呢日得番8度既天氣。飲落更加暖心頭。記得以前仲會加粒棉花糖,飲落更香濃架。呢餐都算幾好,因為個份量之大令我可以頂到差唔多成一點。希望下次都可以咁啦,因為食M記真係睇你有無手神保祐架啦。

香草雞扒早晨全餐
令我意外既係,個雞扒比參考圖片既仲要大塊。
而我個fd塊雞扒都係有我既三分
既,點埋個醬仲好食。
雞扒早晨全餐
沙律醬
熱朱古力
加粒棉花糖,飲落更香濃架。

係睇你有無手神保祐架啦。
2010-12-17
雞扒早晨全餐