2020-06-06
同4位朋友第一次嚟呢到食飯,睇相感覺幾靚訂枱係用whatsapp訂嘅,同時預留咗pancake 慶祝生日(去到有再提一次係生日驚喜)1. 炭燒豚肉玉子蛋吐司配小蕃茄味道正常,底下只係普通一塊麵包2. 煙三文魚太陽蛋薯蓉吐司配小蕃茄咁上面嗰個好食啲,呢個好普通3. 一汁三菜便當我地揀咗芝士烤漢堡扒,都幾好食,不過未倒茶之前已經見到啲飯係淋木耳絲辣辣地幾正4. 蛋黃醬烤魚餅主菜嚟哂小食先到~都唔錯5. 桂花傳統班戟(呢到切餅費係$150,揀呢到甜品+$25就有生日牌同蠟燭)因為我一開始有同一個女侍應講預留咗生日pancake,佢見我地差唔多食哂嘢就提其他侍應收拾好枱面,然後上甜品賣相幾靚,pancake係實的的嗰種,都Ok,不過啲提子麻麻同埋其中一位朋友係唔鍾意麻糬,餐牌又冇寫有麻糬我地都怕蚊,所以要求坐室內,食食下見到出面落雨,坐露天嘅食客要自己開自己把遮擋雨都幾麻煩整體嚟講感覺好普通,而且都幾趕,只可以食個半鐘
1. 炭燒豚肉玉子蛋吐司配小蕃茄
味道正常,底下只係普通一塊麵包
2. 煙三文魚太陽蛋薯蓉吐司配小蕃茄
咁上面嗰個好食啲,呢個好普通
3. 一汁三菜便當
木耳絲辣辣地幾正
4. 蛋黃醬烤魚餅
主菜嚟哂小食先到~都唔錯
5. 桂花傳統班戟
同埋其中一位朋友係唔鍾意麻糬,餐牌又冇寫有麻糬
整體嚟講感覺好普通,而且都幾趕,只可以食個半鐘